Optimera skogsbruk med hjälp av en ATV

En ATV (All Terrain Vehicle) har många användningsområden och kan till exempel användas som ett substitut för lastbilar och andra typer av transportbilar. ATV:n kan vara särskilt användbar om du driver någon form av industriell anläggning i skogen eller ett jordbruk. Ofta är terrängen och väglaget utanför staden inte idealisk för konventionella fordon och det är i dessa förhållanden som ATV:n strålar. Eftersom de är designade för att ta sig igenom svårtillgängliga områden i skog och terräng har de blivit populära på landsbygden. Faktum är att ATV:n blivit så populär att du nu hittar den överallt i allt från bondgårdar, golfbanor, skogsindustrier och jaktstugor.

En ATV kan användas för bland annat följande uppgifter:

  • Inspektera boskap och grödor.
  • Sprida gödsel och bekämpningsmedel.
  • Transportera material och virke.
  • Klippa gräs och ploga snö.
  • Släcka bränder och övervaka.

För att utöka användningen av din ATV har du gott om tillbehör hos Kellfri som är en helhetsleverantör av produkter för lantbruk. Du hittar ett enormt utbud av prisvärda produkter för alla typer av lantbruk och mindre gårdar. På så sätt gör Kellfri det möjligt att klara av alla tuffa utmaningar som finns i skog och landsbygd. Ett ATV tillbehör som är bra att ha är till exempel lastkorgar för att kunna transportera motorsåg, utrustning, plantor eller ved. I produkten “Lastkorgar till ATV” ingår två stycken lastkorgar med olika dimensioner, dels den lilla korgen på 435 x 914 x 159 millimeter och dels den stora korgen på 737 x 1041 x 159 millimeter.

Fördelen är att lastkorgen är enkel att montera i lasträcket på din ATV och passar de flesta standardiserade lasträcken. Det bästa av allt är det låga priset på endast 1 390 kronor! Det är en billig investering som optimerar din produktion avsevärt.

Köp tillbehör och ATV-redskap

Som du kanske märker kommer en ATV som används för denna typ av uppgifter att utsättas för mycket slitage. Gör rutinmässiga underhåll för att se till att den fungerar som den ska utan problem. Lyckligtvis kan du ersätta och köpa tillbehör hos Kellfri.

Några av de viktigaste sakerna som behöver underhållas för att den ska fungera är:

  • Däck – Inspektera emellanåt lufttrycket i alla däck och se till att de har ett jämnt tryck.
  • Bromsar – Bromsarna måste fungera varje gång du kör.
  • Lampor – Kontrollera att lamporna lyser och torka bort eventuell smuts och jord på dem.
  • Olja och bränsle – ATV:n behöver i likhet med konventionella fordon ha olja och bränsle för att fungera. Håll även utkik efter läckor och smörj efter behov.