Teknisk support till massproducerade elbilar

Världen står inför utmaningen med klimatförändringarna och det är nödvändigt att alla gör sin del för att vända utvecklingen. Med tanke på att transport står för cirka 25 procent av koldioxidutsläppen i världen kan elbilar hjälp till att bekämpa klimatförändringarna.

Lösningen kan vara att alla länder som har möjlighet börjar massproducera elbilar och göra det lättare att ladda, underhålla och köpa reservdelar till elbilar. Många länder har redan börjat uppmuntra köp av elbilar genom bidrag och strängare utsläppsregler för personbilar. Med andra ord kommer innovativ teknik, nya regler och en ökad medvetenhet om klimatförändringarna att förvandla bilindustrin de närmaste åren.

Du kan också bidra till att rädda klimatet genom att köpa en elbil istället för en bensin- eller dieselbil. På så sätt kan du med gott samvete fortsätta köra långa sträckor utan att skada miljön.

Få teknisk support av SHIFT Electric Mobility

Förutom att en elbil är bra för klimatet är den också mycket enklare att underhålla än ett vanligt fordon. Eftersom en elbil har färre antal rörliga delar finns det mindre att oroa sig för. Detta underlättar reparationer och service mycket och gör den mer kostnadseffektiv, särskilt om du brukar köra långa sträckor. Färre antal rörliga delar innebär att en elbil kostar upp till 50 procent mindre att underhålla. En vanlig bil utgörs av hundratals rörliga delar som motorn, kolvar, kylaren, kuggrem, tändstift, pumpar, avgassystem och mycket annat. Genom åren utsätts alla dessa delar för slitage och kan behöva repareras eller bytas ut.

Den goda nyheten är att du har SHIFT Electric Mobility som erbjuder enastående teknisk support, mobil service och reservdelsdistribution. De har lokala team i Sverige och dess grannländer Danmark, Norge och Finland som är tillgängliga för sina kunder dygnet runt. Klicka in på shiftemobility.com för att veta mer och bli kund. Oavsett om det är din eldrivna buss eller lastbil som behöver service är SHIFT Electric Mobility fullt kvalificerade för jobbet. Inte nog med det, deras främsta prioritet är att ta hand om kunderna och behandla dem med högsta omtanke och professionalitet.